Allt inom legotillverkning

Behöver ni hjälp med legotillverkning? När det gäller legotillverkning, så kan ni med fördel vända er till EMAB. Detta företag sysslar bland annat med:

  • Laserskärning
  • Kantbockning
  • Plåtsvetsning
  • Robotsvetsning

EMAB använder sig av en mängd olika tekniker för att kunna forma och bearbeta plåt på bästa sätt. Det gör att de är specialister på det som de gör. De har en bra maskinpark samt att de vet hur olika material bäst bearbetas.

Låt EMAB sköta legotillverkningen

Ni som känner att ni vill ha bra hjälp med legotillverkning ni kan med fördel lämna över detta till EMAB. Detta företag producerar plåtdetaljer i serier från högvolym till enstaka prototyper. Detta företag är gärna med från start, då ni kan ta del av deras kunskaper kring material- och bearbetningskunskap inom plåtbearbetning. Det går utmärkt att få en kundunik lösning hos dem.

EMAB har även en egen verktygsavdelning där de tillverkar enklare produktionsverktyg samt att de även gör löpande verktygsunderhåll. De kan även ta fram svetsfixturer och liknande.

Få hjälp med olika delar

Hos EMAB så finns det flera produktionsområden. Bland annat så har de laserskärning, då de använder maskiner med den senaste fiberteknologin kombinerat med automatisk laddning för ökad effektivitet. De erbjuder även plåtpressning med flera metoder. Dessutom är de duktiga på kantpressning.

EMAB har även olika helhetslösningar om det finns behov av det. De har bland annat extra tjänster i form av trumling, ytbehandling och värmebehandling. Det gör att er produkt kan bli komplett samt passar för det ni ska ha den till.

Om ni vill veta mer om företaget och deras legotillverkning besök då gärna deras hemsida.